Anderen over mij ..

Wat zeggen anderen over mij:

news

 

Henk (consultant/executive coach):  “prima financieel administratieve ontzorging;  ideaal voor chaotische professionals !”

Dirk (consultant/coach): “Ik heb Mia leren kennen als zeer precies en betrouwbaar”

Gerrit (advies & coaching notariaat/professionele organisaties):  “Vijf jaar met Mia samen gewerkt. Voor mij (onze v.o.f.) heeft Mia de zakelijke administratie in die tijd geregeld: alert en zorgvuldig !

Jeanette (collega):  “Mia is een persoon die ik zeer waardeer. Ze is rechtvaardig en gaat zeer nauwkeurig te werk. Ze is prettig in de omgang en altijd even rustig en beheerst. Een goede collega waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Een contrôle ambtenaar van de belastingdienst: ‘Er zijn geen afwijkingen in de administratie gevonden; de boekhouding zag er keurig en goed verzorgd uit.”