Ondernemers

Startend

Starter

Als startende ondernemer komt er heel veel op je af. Dan is het prettig als er iemand is die alvast even behulpzaam is bij de ‘papierwinkel’ en de boekhouding. En bijvoorbeeld vertelt welke eisen er aan een factuur gesteld worden, en waarom de fiscus het juist voor startende ondernemers  wél leuker kan maken. Ik help je graag op weg, want het ‘onderneemt’ zoveel gemakkelijker als er in al die bijkomende zaken geen energie gestoken hoeft te worden.

Ervaren

Mét of zonder personeel, éénmanszaak of bv, voor iedereen is het prettig wanneer de noodzakelijke boekhoudkundige taken zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk gedaan worden. Bij sommige werkzaamheden kan het handiger of goedkoper zijn om zelf één en ander te doen, in andere gevallen is het soms slimmer om (een deel) uit te besteden. Voor elke ondernemer gelden andere eisen en wensen. Samen bekijken we hoe het zo prettig en efficiënt mogelijk kan.

In welke beroepsgroepen zijn mijn klanten o.a. actief:

Organisatie-advies, coaching en training, instructie paardrijden, arbeidsdeskundig advies, journalistiek, verloskunde, drukkerij, interim-management, samenwerkingsverband schoonmaakbedrijven, pgb-organizer.