Over mij

Ik ben geboren aan de voet van de Lemelerberg. Opgegroeid op een boerderij, waar de basis gelegd werd voor de liefde voor natuur en dieren. En natuurlijk voor de Sallandse  no-nonsense mentaliteit ….

Al op mijn 16e gestart met boekhoudkundige werkzaamheden, waarbij ik al snel concludeerde dat wat meer theoretische kennis welkom zou zijn. Dat heb ik de daaropvolgende jaren ruimschoots ingehaald door middel van vele avondstudies, daarbij ondersteund door een schat aan praktijkervaringen.
2010 06 13 Juuma Oulanka National Park (05)

Sinds begin 2011 mag ik dit met veel plezier vanuit mijn eigen onderneming doen. Het contact met klanten, het ‘gewoon gezellig werken’  en de flexibele tijdsindeling maken dat ik geniet van het ondernemerschap.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, in de tuin, wandelend, fietsend of reizend naar (meer of minder) verre oorden.

Klik hier om te zien wat Anderen over mij  en mijn dienstverlening vinden.